Aktivita po operacii

Napíšte otázku
  • Róbert
    15.01.2019
    V piatok zákrok, v utorok do bane. I keď streda by bola viac v pohode, dal som to bez problémov.
  • Appreciation
    03.11.2018
    I had the chance to do Vacestomy in Dr. Sokol’s clinic. I must say that the entire experience was amazing. 1. Very clean and organized clinic and friendly people. From registration to nurses up to Dr. Sokol. 2. They are all tolerant. You can ask and repeat your questions as many times as you wish to understand all process. 3. Doctor Sokol and his son speak English well and you don’t need any translator at all. This is almost rare in Slovakia when you go to hospital or clinic! 4. Doctor cares about you. He called me in the evening to check if everything was okay. The service is not about money but professional medical service and human approach. I am very thankful to them. As always Dr. Sokol says it’s a great TEAM WORK job :-)
  • Sterilizovaný
    18.03.2017
    Zdravím, pred dvomi mesiacmi som absolvoval zákrok. Som rád že som sa rozhodol pre túto ambulanciu. Oceňujem profesionálny prístup. V ambulancii som strávil cca 1,5 hodiny, z toho zákrok netrval viac ako 20 minút a pol hodinu som sedel v ambulancii po zákroku. Počas zákroku som necítil žiadnu bolesť, len tlak. Boli dva nepríjemné momenty na ktoré som bol vopred upozornený. Pohode zrejme prispel aj plyn čo vám dajú dýchať. Rehotal som sa zatiaľ čo mi doktori rezali moje semenníky ... Po zákroku som v pohode odšoféroval 400km... druhý a tretí deň po zákroku som mal pocit, že ma nakopli do kraslíc pri každom kroku... Potom sa objavila modrina.. ďalšie dni to už bolo v pohode. Sex je skvelý... môžem stále ... Odporúčam túto ambulanciu všetkým ktorí sa rozhodli podstúpiť vazektómiu.
  • Peter
    16.03.2017
    Dobrý deň, som dnes práve 8. deň po operácii a cítim sa úplne skvele. Pred operáciou som mal obavy ako asi úplne každý. Konzultoval som tému vazektómie s viacerými urológmi a nakoniec som sa rozhodol pre MUDr. Sokola a Urocentrum v Trenčíne. Som veľmi rád že som sa nesklamal. Perfektný prístup k pacientovi tak zo strany personálu urocentra ako aj zo strany pána doktora. Výborná atmosféra pred operáciou aj počas nej. Operácia bezbolestná. Na začiatku som mierne pocítil injekciu no to už som sa samoobslužne nadychoval s náladoveho plynu. S pánom doktorom sme počas operácie normálne komunikovali o mojej aj jeho práci... ako keby som ani nebol u urológa na vazektómii ale na nejakej preventívnej prehliadke. Po operácii taktiez skvela starostlivost. Prvých 2-3 dni som cítil stehy a mierny tlak na vajickach ale nie ako vyloženú bolesť ale skôr ako "opatrne - treba davat pozor". Teraz mi to uz pride uplne v pohode na 95 percent ako pred operaciou a dufam ze do tyzdna to uz dam na 100%. Chcel by som touto cestou velmi pekne podakovat panovi doktorovi Sokolovi a celemu kolektivu za skvele a profesionalne odvedenu pracu. Odporucam tuto kliniku kazdemu, kto sa rozhode pre vazektomiu.
  • Planktón
    11.02.2016
    Dobry den, po kolkatich dnoch/tyzdnoch od zakroku je mozne hrat futbal - bez rizika otvorenia rany ?
    • Roman Sokol
      12.02.2016
      do cca 5 dní by všetko malo byť OK , mali sme pacienta , ktorý po vasektomii po 8 hodinách hral 12 hodinový nočný turnaj s squashi ako člen mužstva , takže po 5 dňoch by malo byť všetko Ok , bez obáv
  • Tomáš
    24.01.2016
    Ja som bol na zákroku v novembri, najhoršia zo všetkého bola akurát injekcia na začiatku ale to aj očkovanie je horšie ako toto a viac už som necítil vôbec nič a ani som nevedel ako a bolo po všetkom. Ani po zákroku ešte žiadna bolesť, odšoféroval som sa domov sám. U mňa bolesť ale znesiteľná prišla na druhý deň a tretí deň to bolo podobné, možno ešte trochu horšie ako ten druhý, ale dalo sa vydržať bez liekov, takže sa dá normálne fungovať a potom to začne ustupovať. Všetko prešlo bez komplikácií a stehy po dvoch týždňoch vypadli samé. Teraz maximálna pohoda, už si to len užívame. Perfektné, ďakujem a odporúčam!
    • Roman Sokol
      25.01.2016
      v mene celého kolektívu ďakujem , Roman Sokol
  • Škyťák
    13.12.2015
    Dakujem za perfektnú robotu , ja som bol v práci na 3 deň , pravda je že som mohol aj hneď na druhý deň , len bola sobota -:) som veľmi spokojný , mal som síce miernu bolesť ale to sa dalo vydržať aj bez používania liekov od bolesti
  • Róbert
    01.12.2015
    Dobrý deň, mňa by zaujímalo čo robiť po zákroku keď pracujem v prašnom prostredí. Zobrať voľno, prípadnú PN vypíšete vy alebo môj lekár? A na koľko dní odporúčate? A Ešte by ma zaujímalo že keď chcem prísť vyplniť žiadosť treba sa objednať?
    • Roman Sokol
      06.12.2015
      Cca3-4 dni by ste nemali pracovať v prašnom prostredí a na vyplnenie žiadosti nie je nutné objednanie , môže sa urobit aj pred operáciou
    • Jiří
      08.12.2015
      ja som pracoval na druhý deň
  • Jaro
    25.07.2014
    Po zákroku som šoféroval z TN do PD. Dostal som rôzne odporúčania, čo môžem a čo by som nemal. Jedno z odporúčaní bolo v deň zákroku, teda po ňom nesúložiť. Nedslo mi to, musrl som to vyskúšať. Bolo to úplne v pohode. A samotný zákrok, radšej by som šiel na vazektomiu ako k zubárovi, je to malina, pohodička. Odporúčam všetkým chlapom, čo už nechcú mať deti.
  • Martin
    06.02.2014
    Bol som na vazektómii v piatok. Po zákroku pohoda, očakávateľné bolesti keď odznela anestéza. Odšoféroval som do BA, aj do práce som ešte šiel, nič strašné sa nedialo. Až v nedeľu a nasledujúce dni som sa začal cítiť ako by ma niekto kopol do rozkroku, tá tupá zvláštna bolesť vystreľujúca do brucha. A nezlepšovalo sa to. Semenníky reagovali na najmenší dotyk mimoriadne podráždene. Pritom som nemal iné problémy, žiaden zápal, nič také. Vo štvrtok som nevydržal a zavolal som Dr. Sokolovi. Jednoduchá rada to spravila. Ja som sa snažil semenníky čo najviac šetriť, nosil som čo najvoľnejšie slipy, voľné nohavice. Doktor mi poradil presný opak. Tesnú bielizeň na niekoľko dní. Dal som si dokonca dvoje slipy a konečne som sa vyspal. Asi by stálo za to dať takéto doporučenie aj do toho "manuálu" čo som dostal po operácii. Teraz po mesiaci úplná pohoda, spokojnosť.
    • Roman Sokol
      08.02.2014
      Dakujeme za príspevok , určite Vašu radu dáme do poučenie pre pacienta, sme radi, že je Vám lepšie , prajeme vsetko dobré, Roman Sokol