O vasektomii s priateľmi

Napíšte otázku
  • Martin
    14.04.2018
    Dobrý deň. Moja partnerka mala po pôrode silnú popôrodnú depresiu a liečila sa na ňu. Chcem isť na ten zákrok hlavne z dvôvodu aby znovu neotehotnela a situacia sa neopakovala. Viete mi dat odporucanie pre poistovňu, vtedy by zákrok mala platiť poisťovňa. Ďakujem za odpoveď.
    • Roman Sokol
      15.04.2018
      Pekný deň , myslím si , že na toto poisťovňa nedá súhlas s úhradou vasektómie , ale ide iba o môj názor podložený mnohoročnými skúsenosťami. Dokážem Vám dať veľmi dobrú cenu , v podstate za náklady. RS
  • Štefan
    31.10.2017
    Ďakujem Dr.Sokolovi a celému jeho tímu. Som 2 mesiace po zákroku, všetko ok a manželka si tiež nevie vynachváliť. Máme už dve deti a ďalšie neplánujeme. Manželku som zbavil antikoncepcie a sme obidvaja spokojný. Prístup celého personálu bol ľudský a na profesionálnej úrovni. Ešte raz vďaka Dr. Sokololovi celému jeho tímu a prajem veľa pracovných a osobných úspechov.
  • Slavo
    11.05.2017
    Určite odporučil... dva mesiace po zákroku u Dr.Sokola a všetko funguje ako pred operáciou .... bez zmeny na libide . Chcem poďakovať za excelentne zvládnutie zákroku v uvoľnenej bezstresovéj atmosfére. Keby takto fungovalo celé naše zdravotníctvo , žili by sme v úplne inej kvalite života . Prajem veľa spokojných pacientov.
  • Jaro
    21.02.2017
    Chcel by som sa spytať.Uvažujem o tomto zákroku a chcel by som vedieť, či sa to dá aj zvrátit po zákroku, aby som bol plodný, t.j. ze za pár rokov si to rozmyslím.Ci je to možné?
    • Roman Sokol
      22.02.2017
      ďakujeme za otázku , existuje veľa možností , napr pred vasektómiou sa dá uložiť ejakulát v spermabanke a dá sa kedykoľvek použiť , alebo po vasektómii s a dá urobiť metóda TESA alebo MASE pri ktorej sa vyberú spermie zo semenníkov alebo nad semenníkov , alebo sa dajú aj spojiť prerušené semenovody
  • Robo
    20.01.2017
    Po dnešnej vazektónomii u urolog-MUDr.Romana Sokola som maximálne spokojný s profesionálnym prístupom a poradenstvom.Môžem len odporučiť.
  • Marek Michalik
    23.09.2016
    Zdravim som po operacii este cakam v cakarni :-)zatial sa citim dobre.Doktor Sokol a doktor Holba vyborny a zabavny doktory fak tom sa nasmial na operacno stole :-)dakujem.Poucenie od sestriciek tiez vyborne nemam ziadne vyhrady,sestricky tiez zabavne a pekne :-) Dakujem za vsetko a odporucam dalsim urcite lepsie sposob ako by to mala zena robit..este raz dakujem vsetkym v orfinacii..;)
  • Juraj
    26.01.2016
    Pred samotným zákrokom som mal obavy, ako to bude celé prebiehať. Môžem len odporučiť, necítil som žiadnu bolesť, prebehlo to rýchlo a vysoko profesionálne. Uvoľnenú atmosféru umocňoval príjemný kolektív. Vďaka za Váš profesionálny prístup. Ak sa pre tento zákrok rozhodnete, určite odporúčam toto pracovisko.
    • Roman Sokol
      23.04.2016
      Ďakujeme
  • Roman Sokol
    25.10.2015
    Dakujeme za príspevok , je to práca celého teamu, Roman Sokol
  • Stano, PP
    22.10.2015
    Vazektomiu som podstupil v septembri a v oktobri som si nechal vysetrit spermiogram. Nad zakrokom som rozmyslal cca 1-2 roky. Preco som sa tak dlho rozhodoval, ci ano, ci nie? Nebudem tajit, ze kvoli strachu zo zakroku... Je mi jasne, ze neexistuje chlap, ktory by z vazektomie nemal strach ( ak tvrdi opak, tak urcite klame ). Ale mozem Vam povedat, ze aj ked je strach na mieste, tak po zakroku budete spokojni ako ja a poviete si, ze strach bol uplne zbytony... Zakrok trva velmi kratko, ja som mal pocit, ze to nebolo ani 10min spolu ( rajsky plyn, ktory pocas zakroku dychate je super vec a upokojuje cloveka ). Personal s pacientom komunikuje a reaguje ci uz na jeho slova alebo pocity... Pocas zakroku je hadam najbolestivejsie ak to tak mozem nazvat vobec, umrtvenie miesta zakroku ( 3 vpichy ) ale aj tie boli min bolestive, menej som to citil ako ked beru krv... Po zakroku som mal oproti inym co som cital reakcie, citlive semeniky a musel som si davat pozor na narazy. Trvalo to cca 3-4 dni kedy mi rana aj slabo krvacala. Nepotreboval som absolutne ziadne lieky od bolesti. Stehy ak nevypadnu napr po 14 dnoch, tak je mozne si ich vybrat aj svojpomocne. Cize moj zaver je, ze kazdy co je rozhodnuty, ze uz nechce plodit dalsie deti a rozmysla nad vazektomiou, tak to odporucam... Dakujem p. MUDr. Sokol Vam ako aj Vasemu celemu tymu.
  • Marek
    17.09.2015
    ja som bol na vasektomii pred 14 dňami , myslel som si , že tieto príspevky na fóre sú na chytenie zákazníka , ale opak bol a je pravdou , super prostredie , vynikajúci ľudia , nič ma nebolelo, ďakujem pán doktor